Σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής παραλαβής της παραγγελίας σας είτε μέσω της SPEEDEX στο χώρο σας, είτε με παραλαβή από εσάς στο φυσικό μας κατάστημα Καραολή & Δημητρίου 15, Πειραιάς.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας θα σας σταλεί ενημερωτικό email με τις πληροφορίες της παραγγελίας και τον αριθμό voucher της μεταφορικής.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται  με την εταιρεία SPEEDEX AE ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Για την Αττική:

Η αποστολή γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

*Σε εορταστικές περιόδους και περιόδους αιχμής η αποστολή γίνεται εντός 1-4 ημερών.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Οι ημέρες αποστολής κυμαίνονται σε 2-4 εργάσιμες από την ημέρα επεξεργασίας της παραγγελίας σας. *Για δύσβατους ή μη συχνής παράδοσης προορισμούς ισχύει η πολιτική παράδοσης της SPEEDEX της περιοχής σας.

Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος

Για όλες τις αγορές  από 50 ευρώ και άνω και βάρους/όγκου έως 6 κιλά* η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αγορά κάτω από 50 ευρώ και έως 6 κιλά*τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας είναι 3,50ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%)

Κάθε επιπλέον κιλό άνω των 6 επιβαρύνεται με έξοδα 1,00ευρώ το κιλό*.

*Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαιρώντας δια 5.000.

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ : 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%)